28 Березня, 2024 11:44 pm

Прuдушать свої? Каспаров розповів що відбувається навколо путіна

Російський опозиціонер, видатний шахіст Гаррі Каспаров заявив, що доля президента РФ Володимира Путіна вже вирішена наперед. За його словами, главу країни-агресора з великою ймовірністю ліквідує його оточення.

Також він зазначив, що війна, що розв’язана Росією, в Україні поставила хрест на безкарності Путіна. Про це Каспаров розповів в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону на YouTube.

Каспаров підкреслив, що, найімовірніше, коли ситуація в РФ стане критичною, Путіна “прибиратиме” його ж власне оточення. Також він зазначив, що вся влада агресора трималася на “аурі непереможності та безкарності”.

“Він помре не у власному ліжку, ну, якщо тільки не отруять у власному ліжку. Його доля вирішена наперед, я вважаю, що напевно це буде його оточення, коли ситуація стане критичною. Імовірність цього здається найбільшою з інших опцій.

Для Путіна немає життя за межами цієї нескінченної влади. Ця влада тримається на його аурі непереможності та безкарності, а війна в Україні поставить хрест на цій аурі”, – сказав Каспаров.

Каспаров упевнений, що Путін закінчить так само, як інші диктатори в історії. При цьому в Росії рано чи пізно настане крах державності.

“Нічого нового історія не винайде. Це фактично крах державності (РФ – ред.) та пошук цапа-відбувайла, яким виявляється диктатор. Як це буде зроблено я не знаю. Але цілком очевидно, що Україна поховає Путіна спочатку політично, а потім фізично”, – відзначив Каспаров.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.