20 Квітня, 2024 9:35 am

Остаточно дах поїхав?! Дивіться чим на московії вже Європі погрожують

Глава держдупи рф В’ячеслав володін заявив, що країни Європи будуть змушені компенсувати росії шкоду, яку завдали санкції, ведені через її напад на Україну.

Пряма мова володіна: “Країни Європи мають розуміти таке. По-перше, санкції проти російської федерації є незаконними. До цієї теми ми ще повернемося і порахуємо шкоду, яку ви завдали нашій економіці. Вам доведеться у будь-якому разі її компенсувати. Як і коли – питання часу”.

Деталі: Він також додав: поки низка європейських країн розмірковують, купувати чи ні російський газ за рублі, росія має куди його перенаправити, і “не має бажання рятувати” європейські країни.

Пряма мова Володіна: “Не думайте, що ви єдині споживачі російських енергоресурсів. Наша країна має куди їх перенаправити. Тим більше, як партнери ви ніякі.

Виникає питання: у чому наш інтерес? Рятувати вас? Але бачачи хамське ставлення до нашої країни та людей, шалену русофобію, яку ви розгорнули, жодного бажання немає”. – заявило володін

Передісторія:

Після нападу росії на Україну 24 лютого низка країн почали вводити санкції проти країни-агресора.

Вони торкнулися практично всіх галузей економіки – від банківської сфери і торгівлі до закритого неба і портів. Також санкції ввели проти президента росії Володимира путіна, його родини, вищого керівництва рф, депутатів Держдуми, російських пропагандистів тощо.

19 квітня стало відомо, Європейський Союз наступного тижня може представити новий пакет антиросійських санкцій. Це вже буде шостий пакет санкцій проти країни-агресора.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.