19 Березня, 2024 6:13 am

Щойно! В США прийняли історичний закон для України! Тепер все зміниться

Чудові новини з-за океану. Закон про ленд-ліз та захист демократії в Україні був розглянутий Палатою представників та проголосований сьогодні в США.
Що змінює цей закон для України?

✅ В тексті документу йде мова про надання президенту США розширених повноважень щодо передачі або надання в оренду Україні оборонних засобів для “захисту цивільного населення від російського військового вторгнення” та для інших цілей.

✅Після ухвалення акту голова Білого Дому зобов’язаний впродовж 60 днів встановити прискорені процедури для доставки продукції.

✅Закон про ленд-ліз надає можливість значно прискорити постачання нам озброєння, транспорту, продовольства та допомоги з США. І все це дозволить нам вибити російську армію з наших територій.

✅Також потрібно розуміти, що ленд-ліз означає впевненість США в перемозі України над росією.

Це важлива перемога нашого незламного народу, який зміг об‘єднати навколо себе цивілізований світ у боротьбі з російським злом.

Будемо трощити московію разом.🇺🇦🇺🇸

На зображенні може бути: текст «House Press Gallery @HouseDailyPress The House adopted H. Res. 1065- the rule for S. 3522 -Ukraine Democracy Defense Lend-Lease Act of 2022 by a vote of 220-205. moBa opиrHaлy aHrлйcbKa nepeKлaA Bi̇A Google naлaTa npийHRлa H. Res. 1065- npaBилo AлR S. 3522- 3aKoH npo лeHA- 2022 poKy npo 3axиcT AemoKpaT yKpaeHи 220-205 roлocamи. House Press Gallery @HouseDa. The House is voting NOW on H. Res. 1065-the rule for S. 3522- -Ukraine Democracy Defense Lend-Lease Act of 2022. twitter.c HouseDailyPres...»

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.