23 Квітня, 2024 8:45 am

А то що, путін нападе? Заява Стефанчука обурила українців

Держава під час війни не повинна толерувати церкву РПЦ, яка керується зі столиці країни-агресора! Який Онуфрій???

Це тупо і злочинно! І ніякого відношення до віри, віруючих та “розколу у суспільстві” (Стефанчук???) не має!!!

У кого з керівників національного телемарафону відсутні мізки??? 🤬🤬🤬 Ще нехай Інтер до 9 травня Кобзона з Повалій включить!

Igor Kondratiuk

Голова Верховної Ради Стефанчук сьогодні зранку заявив, що заборона РПЦ-патріархату «розколить суспільство під час війни».

І тому ніхто забороняти «московоський патріархат» не буде.

Тобто не РПЦ-попи, які моляться за Кіріла-Гундяєва розколюють суспільство, не «церква», яка 30 років несла «русскій мір», а саме її заборона.

Знов «не на часі». Знов «не можна». Знов нам впарюють цих виродків, які зробили все щоб війна прийшла в нашу країну.

Що далі буде «розколювати суспільство»? Може війна, чи мова, чи сама Україна розколює суспільство? Бо саме існування РПЦ-МП – це розкол суспільства та його збурення.

Саме існування всього русскоміровського – це розкол суспільства. І зрештою, морда онуфрія на екранах маарафону – це саме розкол суспільства.

Бо 95% приходан навіть не помітили б зміну патріархату.
Але ні…

Таке враження ніби навіть в час війни живемо в паралельній реальності. Замість термінових та своєчасних рішень по забороні всього московського – нам розповідають про «не на часі», а рпц-попи знов лізуть в екрани телевізорів.

На зображенні може бути: 1 особа та текст «Ruslan Stefanchuk 56 KB питання заборони упц московського патрархату в украïн тривалий час обговорювалося в межах наших полтичних фракцй груп. ми домовились, що пịд час вйни не маемо права приймати жодного закону, який розколюе украйнське суспльство. будь-який закон, який вноситься до верховно" ради розколюе суспльство, дае поштовх до появи чи активизаци внутршних колаборантв в держав, цього не можна допустити, тому що украйнська нация мае бути единою. будемо розбиратися 3 усма псля перемоги. докладнше bit.ly/3rLing0»

Андрій Смолій

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.