19 Квітня, 2024 2:41 pm

Так не можна…Допоки ви собі з сім’ями святкуєте Паску, тут в нас ворог на голови дітей нeщaднo кидає бoмбu: Маріупольські захuснuки записали нове звернення

У новому відеозверненні заступник командира українського полку “Аз-0в” Святослав Паламар із заблокованого Маріуполя привітав Україну з Великоднем та закликав весь цивілізований світ зробити все можливе, щоб українські захисники мали змогу зустрітися зі своїми рідними та прийти на могили до побратимів, передає УНН.

Цитата

“Христос Воскрес, шановна Україно. Сьогодні великий день. І навіть попри це, ворог продовжує скидати авіаційні бомби, гатить корабельна артилерія, стріляють гармати, продовжують бити ворожі танки.

Піхота пробує штурмувати. Але я хочу, щоб у це й день , чи на фронті, чи в себе дома, чи в переселенні, кожен задумався про цінності.

На шістдесятий день війни я думаю, що кожен вже зрозумів, що матеріальне – це ніщо, в порівнянні з тим, щоби обійняти своїх дітей, поговорити з близькими, насолодитися тишею”, – зазначив Паламар.

Деталі

Зокрема, “Аз-0в” подякував тим, хто не на словах, а на ділі намагається допомогти цивільним жителям Маріуполя евакуюватися з цієї небезпечної території.

Захисники виражають подяку тим, хто прикладає максимум зусиль для виведення з оточення наших військових, що залишилися сам на сам із переважаючими силами противника.

“У цей великий день я закликаю весь цивілізований світ зробити все, щоб ці військові, які здійснили надлюдський подвиг у покинутому місті, мали змогу розказати все своїм рідним, прийти на могили до своїх побратимів. Пам’ятайте: в цей час, коли ви кидаєте пасхальні картинки і насолоджуєтеся перемир’ям, у Маріуполі ворог скидає бомби на голови ні в чому неповинних дітей”, – наголосив Паламар.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.