24 Квітня, 2024 8:57 pm

Після тисяч жертв і знищених міст і сіл? Це плювок в обличчя Українців! Дивіться що бойки-шуфричі заявили сьогодні

У Раді створили депутаться групу «Платформа за життя та мир». Її головою став Бойко. Також до складу ввійшли: Волошин, Загородній, Кальцев, Колтунович, Льовочкін, Макаренко, Мамоян, Папієв, Пузанов, Суркіс, Шуфрич, Борт, Дунаєв, Іоффе, Качний, Ларін, Льовочкіна, Мамка, Німченко, Пономарьов, Скорик, Чорний, Королевська, Солод.

І що змінилось з ОПЗЖ?

Ці люди мали б бути на лаві підсудних…

Крім того замість того, щоб скасувати «дєнь пабєди» 9 травня, депутати навіть не включили законопроект 7297 в порядок денний.

Не знаю що ще має статись, щоб держава викинула все окупантське та московитське.
Що таке «9 мая»?

Це совєцько-путінське «свято», яке не має нічого спільного з перемогою у Другій Світовій війні. Ба більше, сьогодні ця дата – фетиш путінської расіі. Саме на цей день планується «пабєдниє» заходи, зокрема в окупованих містах нашої країни.

Натомість пропонується відзначати 8 травня День Пам‘яті разом зі всім світом. А 9 травня – День Європи. Також як це роблять цивілізовані держави.

При чому, за включення до порядку денного законопроекту були практично всі фракції. Заблокувала законопроект саме «Слуга народу», фракція, яка мала б першою виступити за відповідну деколонізацію.
***

Аналогічну ситуація спостерігаємо щодо заборони московського аудіовізуального продукту. Замість того, щоб швидко проголосувати за повну заборону окупантської музики на телебаченні, радіо, в публічному просторі – також тягнуть з цим питанням, хоча можна зробити ВЖЕ.

Повторюю актуальне питання: скільки ще трагедій має статись, скільки ще окупанти мають вчинити злочинів, щоб ми нарешті викинули все московське з України?

Андрій Смолій

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.