18 Квітня, 2024 1:12 am

Недoміpок виpішив зайняти місце жириновського? Погляньте що ця вpажина несе пpо іноземних добpовольців в Укpаїні

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв образив воїнів з Інтернаціонального легіону України. Він заявив, що вони – “нацисти” й на них “не поширюються Женевські конвенції”, погрожуючи розправою.

Черговий агресивний пропагандистський пост представник Кремля оприлюднив на своєму Telegram-каналі. Він написав, що на боці України воюють тисячі іноземних найманців. З огляду на все, це неабияк лякає РФ, адже – чиновник почав відкрито принижувати та погрожувати воїнам.

Медведєв стверджує, що іноземні найманці нібито загрожують самій Україні. Він назвав професійний Інтернаціональний легіон територіальної оборони “нелегальним” та “зграєю”.

“Що шукають по обидва береги Дніпра ці soldiers of fortune XXI століття? Багато хто хоче крові й гострих відчуттів. Здебільшого це професійні вбивці зі зламаною психікою, для яких цей конфлікт – далеко не перша гаряча точка. Є й виродки з легіонів з усякими нацистськими “примочками”. Вони в нас на особливому рахунку”, – написав російський чиновник-пропагандист.

Фактично він визнав, що метою ракетного удару РФ по Яворівському полігоні під Львовом було знищення саме іноземних військових. Заступник голови Ради безпеки Росії заявив, що значну кількість іноземців там “відкалібрували”.

“Іншій частині наймитів, які залишилися в живих, пощастило менше. Особливо тим, хто не скористався гуманітарним коридором і залишився в цехах “Азовсталі” (в Маріуполі. – Ред.) разом з упоротими націоналістами”, – написав він.

Медведєв повідомив, що Росія не вважає іноземців, які воюють в Україні, добровольцями, тому на них нібито “не поширюються Женевські конвенції”. Логіку такої заяви він, звичайно ж, не пояснив.

“Тому іноземні найманці в Україні, які не здадуться нашим військам, разом зі своїми наставниками з бандерівців, підлягають денацифікації передусім. Їм доведеться сповна відповісти за свої дії. Звичайно, якщо залишаться живими…” – пригрозив воїнам чиновник.

Повний пост представника Кремля. Обережно, багато пропаганди!

Скриншот Telegram Дмитра Медведєва.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.