18 Квітня, 2024 9:22 pm

Щойно! Нове сезонне загострення? Скандальна заява зрадника киви, обурила українців! Що воно верзе?

У зрадника України Іллі киви відбулося сезонне загострення. Тепер він, ховаючись у Росії, закликає Кремль завдати ядерного удару по Україні.

На думку власника довідки з психіатричної лікарні та “жомової ями” на Полтавщині, Росія досі не використала ядерну зброю, не бажаючи “порушувати правила”. Людожерський заклик знищити Україну Кива розмістив у своєму Telegram-каналі.

Прогресуюче психічне захворювання підказало Киві, що саме ядерний удар по Україні, який у разі здійснення забере сотні тисяч, а може й мільйони життів українців – саме той спосіб, який “може поставити крапку у протистоянні” та зупинити “збільшення в геометричній прогресії жертв з обох сторін”.

“Зеленський, його оточення та західні куратори найбільше бояться завдання РФ превентивного удару зброєю масового ураження. Саме це може поставити крапку в сьогоднішньому протистоянні, не тільки з українською владою, а й з усім Заходом. Який активно і вже відкрито сьогодні бере участь у воєнному конфлікті в Україні. Далі участь Заходу лише зростатиме, а значить і жертви з обох боків збільшуватимуться у геометричній прогресії”, – пише зрадник.

Колишнього депутата Верховної Ради від “ОПЗЖ”, який потрапив до парламенту завдяки підтримці цієї проросійської партії з боку певної кількості громадян, не хвилюють життя українців загалом та його виборців зокрема. Натомість він дуже переживає за “шкоду Росії”.

“Затягується час і готуються нові кроки для заподіяння шкоди та збитків Росії. І якщо хтось думає, що це не за правилами, запам’ятайте: ці правила Захід написав у своїх інтересах і тільки для того, щоб ефективніше можна було вас знищити”, – заявив Кива. .

Він також назвав Зеленського “терористом”, з яким “не можна вести переговори”.

“Переговори з терористом-Зеленським все одно нічого не дадуть і не принесуть. Та й не можна вести переговори із терористами”, – резюмує Кива.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.