23 Квітня, 2024 10:59 pm

Не витримав! Військовий звернувся до Арахамія

Про компроміси та перемовини з РФ. Командир роти 56 окремої мотопіхотної бригади. Пане Арахамія, як військовий Вам кажу:

1. Всі Ваші компроміси і пропозиції – зрада і капітуляція. Ні я, ні мої побратими не підемо на жодні компроміси з тими хто гвалтує жінок і дітей, вбиває українських людей і нищить ракетами мирні міста. Ніхто не вів перемовини з ІДІЛ, ніхто не вів перемовини з Гітлером після початку війни. Припиніть цю абсолютно марну дурню.

2. ЄДИНОЮ гарантією безпеки України була є і будуть Збройні Сили України. Навчені, натреновані, багаточисельні, озброєні всіма видами як оборонного так і наступального озброєння. Спроби розміняти це на ще один будапештський папірець – це зрада і запорука неминучої наступної війні, в якій наш ворог вже помилок може і не допустити. А всі ті “гарантії” не мають головного – яка буде відповідальність тих, хто взяв ці гарантії і не виконав? Бо такої відповідальності, нема і не буде.

3. Наша блоковість, де з ким і що ми будемо робити, вступати чи виходити, це СУВЕРЕННЕ право Українського народу, яке ми не з ким навіть обговорювати не будемо. Особливо з тими хто хоче нас знищити.

4. Ваші поїздки по військовим частинам мають дестабілізуючий и демотивуючий ефект. Знижують бойовий дух і мотивацію наших бійців. А це головне завдяки чому ми перемагаємо ворога.

4. Ми не будемо ні з ким 15 років торгуватись за НАШ Крим і Донбасс. Це наша земля і ми звільнимо її на полі бою. Ми готові до цього. І готові загинути за це, якщо треба.

5. Ваші подальші дії дуже сильно шкодять тому рейтингу, авторитету і повазі який здобув наш Верховний Головнокомандувач за ці 40+ днів бойових дій. І так само може миттєво їх втратити. І перестати бути нашим лідером. ПодумайТЕ над цим. А в цьому спорі Український народ, думаю, підтримає правоту саме нас, військових. Як він і підтримує всі ці роки.

Семен Салатенко

Редакція сайту може не поділяти позицію авторів. Відповідальність за матеріали несуть автори блогів

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.