25 Квітня, 2024 3:16 pm

“Двuнулись” від своїх звіpств? У 70% окупантів із ленінгpадської бригади яка воювала в Україні виявили психічні pозлади, – журналіст

Російські окупанти зі складу ленінградської бригади, які воювали проти України, поскаржилися на проблеми з психікою. Причиною стали великі втрати серед товаришів по службі.

Ознаки такого посттравматичного синдрому виявили щонайменше у 70% особового складу. Про це розповів український журналіст Роман Цимбалюк у Facebook.

Йдеться про військовослужбовців 25-ї окремої мотострілецької бригади, військова частина 29760, що базує у місті Луга Ленінградської області РФ. Усі вони брали участь у так званій російській “військовій спеціальній операції” на території “Л/ДНР” та України.

Після повернення на батьківщину, пише журналіст, у солдатів проявилися серйозні психічні проблеми, пов’язані з великими втратами особового складу. Зазначається, що “з метою відновлення психічного здоров’я” окупантів військове командування відправило до Луги групу лікарів-психіатрів із Санкт-Петербурга.

“Після проведення комплексного обстеження у 70% військовослужбовців 25-ї ОМСБр, які брали участь у бойових діях, виявлено симптоми посттравматичного синдрому”, – додав Цимбалюк.

Українці в мережі пожартували з прочитаного, мовляв, яка “сумна” новина. Вони нагадали, що це одна з найрозгромленіших українськими захисниками бригад ЗС РФ, які вторглися на нашу територію. Також наголосили, що у разі повернення цих загарбників до України, ЗСУ охоче повторять окупантам “теплий прийом”.

“А як щодо “можем повторіть”? Та і як ми розуміємо, там вся расєюшка потребує психіатрів”, “Командир бригади на концерті Кобзона”, “Які ранимі, ніжні хризантеми! А як же можемо повторити?”, “І це ще про дію прокляття конотопських відьом нічого не доповіли”, “Є класні обереги з чорнобильського лісу”, “Та країна уся травмована. По голові”, – наголосили підписнки.

Реакція користувачів мережі

Дехто поцікався, чи перевіряють психіатри росіян перед тим, як тих відправляють на війну. На переконання українців, військові путінської армії “уже психічно хворі прийшли на нашу землю”.

Коментарі користувачів мережі
“Там же психопати, садисти, педофіли, геронтофіли та шизофреніки. Хороша новина в тому, що якщо працюють психіатри, а не психологи, то у цих покидьків реально поїхала кукуха, і попереду на них цілком може чекати життя рослин на психотропних препаратах”, “Вони й раніше були в неадекваті, а тепер ще й посттравматичний синдром… труба діло”, “Такі травми можуть бути у людей, а вони нЕлюди”, – прокоментували користувачі мережі.

Коментарі українців у мережі

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.