23 Квітня, 2024 2:34 pm

“Можу з впевненістю сказати, що такі суттєві зміни в зовнішності можуть бути тільки в тому випадку коли, коли людина готується до втечі”(ФОТО)

Пластичний хірург Григорій Стрикун зробив заяву, відповідно до якої дружина затриманого Віктора Медведчука, Оксана Марченко шокувала українців змінами свої зовнішності, а це, на думку фахівця, є наслідком кількох невдалих пластичних операцій.

Як інформує “Obozrevatel“, пластичний хірург сказав, що телеведуча найімовірніше зробила ринопластику та блефаропластику.

“Кінчик носа піднятий, але відведений трохи ліворуч від вертикальної осі, що свідчить про незадовільний результат від операції. Верхня блефаропластика виконана з надмірним висіченням шкіри і жирових тілець орбіти, що призвело до скелетизації орбіти.

Нижня – із пошкодженням функціональних волокон кругового м’яза ока та агресивним висіченням шкіри, що призвело до порушення закривання очей та формування “округлого” вирізу очного яблука з ефектом “риб’ячого ока”, – зазначив пластичний хірург.

"Була підготовка до втечі?". пластичний хірург про зміни зовнішності Марченко (ФОТО)

Він додав, що внаслідок порушення Марченко змушена піднімати погляд нагору, щоб змочити очне яблуко.
Також до числа пластичних операцій увійшло – видалення жирових тіл Біша і надмірні дози ботоксу.
“Видалення жирових тіл Біша сприяло “впаданню” щік всередину та ефекту схудлого обличчя.

Також помітна повна відсутність міміки середньої та верхньої третини обличчя”, – зазначив він.
Хірург підсумував, що не стежив за зовнішністю Оксани Марченко раніше, тож не може сказати, зміни відбулися раптово чи поступово.

“Всі висновки все ж таки суб’єктивні. Але така комбінація операцій за один раз частіше використовується злочинцями при втечі та зміні паспорта”, – підсумував Григорій Стрикун.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.