26 Квітня, 2024 2:48 am

Черговий скандал на марафоні «єдині новини»! Дивіться що заявив Коля Сєрга. Вони не виліковні?

Андрій Смолій

В черговий раз чуємо абсолютно антиукраїнські вкиди. На цей раз на марафоні «єдині новини» де такий собі «музикант» Коля Сєрга виступив проти надважливого законопроекту про заборону московського аудіовізуального продукту в Україні.

Отже, ще раз.

В Україні де триває масштабне вторгнення окупанта, який вбиває та ґвалтує українців, знаходяться особи, які захищають русскоміровський продукт і розповідають про «харошіх рускіх».

При чому такі речі продукують на марафоні, де мали б навпаки говорити про заборону всього московського. До речі, це слот каналу Інтер. (Inter TV-Channel)Того, де все життя транслювалась промосковська пропаганда. Нормально?

Хочу нагадати колям та всім іншим могилевським – у нас з кремлем НЕМАЄ ЖОДНОГО минулого крім Голодоморів, окупацій, репресій, висилок в Сибір та знищення всього українського, починаючи від мови.

Немає «харошіх рускіх». Є держава, населення, які ненавидить українське. Тому або ми ЗАБОРОНЯЄМО, викидаємо з нашої голови та країни окупантське, або вони будуть приходити знов і знову.

Спочатку йде культурна та інформаційна окупація, а потім йдуть танки. Зупинити рашистське в Україні в усіх сферах – наш обов‘язок.

Це ще один аргумент для Комітет гуманітарної та інформаційної політики, а також його представників, щоб нарешті розглянути законопроєкт щодо заборони роспродукту на телебаченні, радіо, в усіх публічних сферах.

Сподіваюсь це розуміють народні депутати, члени комітету.
Nikita Poturaev, Oleksandr Sanchenko, Ірина Констанкевич, Yevheniya Kravchuk, Geo Leros, Mykola Kniazhytsky, Sofiya Fedyna Volodymyr Viatrovych.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.