19 Травня, 2024 12:17 pm

Зеленський не звільняв головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

Оновлено: Зеленський не звільняв головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Прессекретар президента Сергій Никифоров в коментарі УП.

Нагадаємо, увечері 29 січня низка ЗМІ повідомила, що Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного звільнено з посади.

Таке рішення нібито прийняв президент Володимир Зеленський.

Про це заявив колишній народний депутат України Борислав Береза. Цю інформацію підтвердили й джерела OBOZ.UA в команді Залужного.

“Мої джерела з Офісу президента повідомили, що Залужного звільнено з посади Головкома! Я дуже хочу, щоб інформацію не підтвердили. Дуже. Але вже друге джерело”, – зазначив Береза.

Варто наголосити, що офіційної інформації про звільнення Валерія Залужного з посади Головнокомандувача ЗСУ наразі немає.

Нагадаємо, на тлі невгамовних чуток про натягнуті відносини між президентом Володимиром Зеленським та головкомом ЗСУ Валерієм Залужним офіційний Київ намагається внести ясність у цей нібито конфлікт. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк 5 грудня говорив, що немає підстав говорити про відставку генерала, оскільки він чітко виконує свої функції.

❗️Зеленський підписав наказ про звільнення з посади Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Наказ ще не було оприлюднено. Наразі тривають консультації з іноземними партнерами.

Основним претендентом на посаду Головнокомандувача є Кирило Буданов., — Цензор.НЕТ із посиланням на власні джерела

В міністерстві Оборони спростували інформацію “Шановні журналісти, одразу відповідаємо всім: Ні, це не правда.”

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.