6 Травня, 2024 11:46 am

Теpміново! Тамбoвський поpоховий зaвод збив собою невiдомий БПЛА. З’явилoсь ВІДЕО

Говорять, що Тамбовський пороховий завод збив собою невідомий БПЛА.

Красівоє. (Щоб подивитися ВІДЕО проскрольте до кінця).

Нагадаємо, У ніч на 19 січня українські безпілотники атакували нафтобазу в Клинцях Брянської області і Тамбовський пороховий завод у Котовську рф.

За цими спецопераціями стоїть Головне управління розвідки Міноборони України.

Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на джерела у відомстві.

Як зазначається, наслідки атаки по пороховому заводу уточнюються, а от у Клинцях – “значні пошкодження військового об’єкту”.

“Путін сконцентрував найбільше засобів РЕБ та ППО на українських окупованих територіях, військові об’єкти на території рф і далі будуть відпрацьовуватись”, – заявили в ГУР.

Російські пабліки стверджують, що метою атаки БПЛА на Тамбовський пороховий завод став цех №3, де змішували продукцію, зокрема порох. Однак дрон нібито впав поряд із будівлею на Проспекті Праці. Виявили його співробітники нічної зміни. Як додають у російських Telegram-каналах, постраждалих та руйнувань внаслідок атаки безпілотника, немає. Однак персонал все одно евакуювали “для безпеки”.

Повідомляють, що на місце викликали саперів, а БПЛА “відвезли”.

Довідково.

Тамбовський пороховий завод — один із найбільших у росії виробників порохів для стрілецької зброї та артилерійських боєприпасів. Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну підприємство наростило виробництво на 34%. Із січня 2023 року завод входить до складу державної корпорації “Ростех”.

Атака БПЛА на нафтовий завод у Клинцях. Що відомо

Губернатор Брянської області повідомив, що в місті Клинці в ніч на 19 січня сталася масштабна пожежа на нафтобазі внаслідок нібито знищення українського безпілотника. Під час знешкодження БПЛА нібито стався скид боєприпасу після чого почалося загоряння на резервуарах, стверджує російський чиновник.

Місцеві мешканці знімкують великий вогонь та хмару чорного диму, що здіймається з території нафтобази.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.