27 Липня, 2024 7:58 am

А як все добре починалося! На початку вiйни кудись зникли бюрократи, начальники, командири – не всі, звісно, а ті, які не потрібні…

Подаємо мовою оригіналу:

Юрій Касьянов

А як все добре починалося! На початку війни кудись зникли бюрократи, начальники, командири – не всі, звісно, а ті, які не потрібні.

Рішення ухвалювали швидко, ресурси знаходили миттєво, звіти не писали взагалі, зарплату не платили, убд не давали, і все було добре. Ми майже перемогли.

Ворог утік з-під Києва. Першими повернулися повії, потім бізнесмени і алкоголіки, потім начальники і бюрократи. Життя закипіло. Знову довгі затори, море паперів, тисячі узгоджень, звітів, перевірок, принижених очікувань у кабінетах, і все це тільки заради того, щоб воювати.

Воювати тепер треба за командою, вмирати за наказом, не втрачати майно, не витрачати набої, не хитрувати, і не вередувати. А то поїдете під Бахмут.
Наша війна нікому не потрібна. По-справжньому воюють вони. Тому в них усі нагороди, премії та відпочинок із сім’єю за кордоном.

Бюрократи воюють із бюрократами. Наші з ворожими. Наші на їхньому боці. Їхні на нашому. Наші бюрократи програють, тому ми трохи виграємо.

Ще один наступ на Київ, і ми переможемо остаточно, щойно столицю покине в паніці останній бюрократ.

PS. Текст не стосується мудрих чиновників і талановитих полководців. Але як же їх мало в морі сірості й безталанності…

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.