26 Квітня, 2024 12:47 am

Так треба вчиняти зі всіма зрадниками! Аваков заявив, що готовий зробити з Ківою ВІДЕО

Міністр внутрішніх справ України у 2014-2021 роках Арсен Аваков заявив, що готовий власноруч застpелити колишнього нардепа Іллю Киву, який втік до Росії та підтримує кровопролитну війну проти українців.

Ексглава МВС упевнений, що на його місці так із зрадником вчинив би будь-який громадянин.

Про це Аваков заявив у ефірі телеканалу “Україна 24”. За його словами, риторика Киви щодо України різко змінилася у той момент, коли “в його житті з’явився Медведчук, з’явилися гроші та бажання виступати на російському телебаченні”.

За словами Авакова, якби він зараз зустрівся з Кивою, то навіть не став би з ним говорити. “Якби у мене була можливість, то я б його застрелив. Я думаю, що так вчинила би будь-яка людина, у якої в руках була б зброя. І так треба вчиняти з будь-яким зрадником і негідником, який так вчинив”, – заявив колишній міністр.

“Це вже не людина. Це сутність, якій треба горіти в пеклі. І я впевнений, що з ним так і буде…” – додав Аваков.

Нагадаємо, Ілля Кива в Україні підозрюється у державній зраді. Перед повномасштабним вторгненням РФ він виїхав з України та був помічений у Росії, де всіляко підігрує пропаганді країни-агресора. У березні Верховна Рада позбавила Киву мандата народного депутата.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.