16 Квітня, 2024 9:52 pm

Голомша не витримав: Балакунам, балаболам – піарникам! Схаменіться!!! Та це чистої води державна зрада на любому рівні…

Балакунам, балаболам – піарникам! Інформаційна політика під час війни має перебувати в руках
військових!!!

Видавати інформацію хто нам надає допомогу, в яких кількостях, звідки, куди йде допомога – це державна і військова таємниця і віщувати якими шляхами це проходить суворо заборонено!!!!

Через тих, м’яко кажучи балакунів на різних рівнях ми вже зустрічаємо «прильоти», країни, що надають допомогу отримують погрози від ворога, може досить?!!!

Потрібно взагалі проаналізувати і притягувати до відповідальності таких «піарників» не залежно від посади !!!! (Приклад) чиновниця віщує, що мовляв завтра в Миколаєві будуть працювати дві заправки і на ранок туди «прилетіло», це не злочин?

Чи інша інформація, що нам звідти – туди прямує така-то допомога від таких-то і на слідуючий день «прильоти» по всіх ймовірних шляхах, коліях, вокзалах, електростанціях. А «трубління», що у нас немає такого-то озброєння – «ми просимо» і тоді-то буде.

А тим часом орки використовують час у період, який названо, що поки-що немає і бомблять наших військових.

Та це чистої води державна зрада на любому рівні, хто б не видав такого роду інформацію.

Тут не політка, не вибори (не рейтинги) – це війна, а таким безглуздям, такий інформаційний понос являється шкідництвом для ЗСУ.

Давайте враховувати помилки і не допускатм випуску державної і військової таємниці. Всіх «балакунів», «балаболів» – до цюпи!

Микола Голомша

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.