29 Березня, 2024 11:09 am

Ось все і спливло! Є два варіанти закінчення війни з росією: Буданов озвучив прогноз

Існує два варіанти закінчення війни. Перший – це поділ Росії на дві і більше частини. Другий – зміна вищого політичного керівництва та повернення всіх окупованих регіонів, враховуючи Курильські острови та Калінінград.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю НВ. На його думку, у РФ це розуміють.

“Більшість представників військово-політичного керівництва Росії це знають. І саме тому дуже багато спроб діалогу із західним світом, незважаючи на ту офіційну риторику, яку всі вони використовують. А ось неофіційна зовсім інша: вони бояться втратити свої статки. І вони розуміють, чим це дуже швидко для них закінчиться”, – розповідає глава ГУР.

Буданов також вважає, що міжнародні партнери побачили силу опору українського народу та повірили в можливість перемоги над Росією. “Ленд-ліз прийняли, буде постачання зброї. Якщо ми витримаємо битву за Донбас, відбудеться перелом на нашу користь. Але Росія точно намагатиметься щось зробити”, – зауважує він.

При цьому Буданов вважає, що загроза застосування тактичної ядерної зброї є реальною. Але, за його словами, це призведе до закінчення не лише бойових дій, а й до кінця самої Росії.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.