23 Квітня, 2024 10:20 pm

От все і спливло! Ось що планувалось в Україні окупантами на третій день після вторгнення

Вранці 26 лютого, в «РІА Новості» з’явився текст: «Наступление россии и нового мира». Скоро він зник. Але не із архіву інтернету.

В ньому – мета і стратегія путіна: «новый мир рождается на наших глазах… А теперь такой проблемы нет. Украина вернулась к россии. Это не значит, что будет ликвидирована ее государственность, но она будет переустроена, переучреждена и возвращена в свое естественное состояние части русского мира». 27 лютого мав впасти Київ.

Орда наштовхнулася на скелю. Президента Зеленського, ЗСУ і єдиного, як ніколи, лютоозброєного народу. Плану «Б» у путіна не було. Не має і до цього часу. Він не сумнівався у блискавичній вікторії. Вона була створена, придумана в його окремій інформреальності.

Він розраховував на розʼєднаність українців, пʼяту колону проросійських партій, рухів, телеканалів і блогерів, широку мережу власних агентів. Ще й на симпатиків в оточенні президента. Воно довго і навʼязливо переконувало суспільство у неможливості нападу москви.

Створювало небезпечні конфлікти із США та президентом Байденим, який наполягав на точному часі вторгнення. Директор ЦРУ Вільям Бернс в січні цього року змушений був передати Банковій секретні плани і мапи про вторгнення росії.

Основні напрямки, чисельність БТГ, техніки і тактики вогневого подавлення ЗСУ. Ми ж розмінували Чонгар і всю лінію розмежування з ОРДЛО. Відкрили ворота.

Путін публічно розраховував на нездатність київської влади до супротиву через тотальну корупцію.

Степан Гавриш

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.