29 Березня, 2024 11:31 am

Тепер жодних компромісів! Журналіст розповів що змінилося у війні

Ухваленням історичного рішення про здійснення програми ленд-лізу для допомоги Україні США фактично вступили у війну з Росією на стороні української держави. З воєнного погляду це означає, що Україна на компроміси не піде.

Таку думку висловив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook. За його словами, коли НАТО збільшить постачання сучасної зброї, війська РФ на Донбасі будуть “знесені високоточним вогнем 155 мм гаубиць, ворожу авіацію виб’ють з неба новітні ЗРК, командні пункти та склади боєприпасів знищать вогнем РСЗВ та ударні дрони”.

Бутусов вважає, що повне визволення Донбасу та Криму буде забезпечене масованими ударами новітніх бойових засобів НАТО, яким російська армія нічого не може протиставити.

Водночас, журналіст нагадав, що треба розуміти: це рішення США і НАТО дісталося Україні важкою ціною. Він додав, що зараз наша піхота своєю кров’ю утримує кожну п’ядь Донбасу і гинуть захисники Маріуполя. Він зазначив, що перемогу у війні творять люди, тож терміни постачання озброєнь на фронт треба максимально прискорювати.

“Але тепер у нас є всі інструменти для нашої перемоги, і коли і як ми її здобудемо, залежить вже від нашої організованості та наших умінь застосувати могутній арсенал західної демократії”, – написав Бутусов.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.