25 Квітня, 2024 12:33 pm

Гриценко розклав все по поличках: “Які санкції зупинять війну? Не фінансово-економічні точно. А ось які…

Які санкції зупинять війну? Не фінансово-економічні точно. Вони потрібні й треба їх посилювати, в тому немає сумніву — адже вони послаблять рашу в довготривалій перспективі.

Але війну вони не зупинять точно. Бо раша має запас міцності, має ФСБ-контроль і одноканальне зомбі-ТБ, крім того санкції не є блокуючими і є десятки способів їх обійти.

Які ж санкції можуть дійсно зупинити війну, адже це зараз найважливіше?

На моє переконання, це мають бути санкції, які позбавлять ворога можливості відновлювати і нарощувати свій бойовий потенціал, а саме — швидко виробляти нові ракети, боєприпаси і техніку.

Раша сама знає і розвідки інших держав також знають, що без високотехнологічних комплектуючих із західних держав вона неспроможна виробляти жодного сучасного озброєння, жодного сучасного боєприпасу чи ракети, жодноі сучасної бойовоі платформи, від літака і вертольота до корабля чи підводного човна.

Якщо Франція, Німеччина, Британія, Італія, Голландія, Америка та інші західні держави введуть на 100% БЛОКУЮЧІ САНКЦІЇ і припинять на тривалий термін поставки мікроелектроніки, оптики, датчиків, комп’ютерної техніки, елементів навігаційних комплексів, причому як військового, так і подвійного призначення — ВОЄННИЙ ПОТЕНЦІАЛ раші буде підірвано на 90%.

А якщо західні партнери ще й «переконають» Китай утриматися від поставок до раші як власне боєприпасів, так і вказаних високотехнологічних комплектуючих із його власних запасів, чи напряму чи через треті країни (Північну Корею, наприклад), то тоді відновлення бойового потенціалу ворога унеможливиться на всі 100%.

І тоді наша перемога на всіх фронтах, підтримана західними поставками зброї, — стане лише питанням часу навіть для тих у світі, хто в перемозі України ще дотепер сумнівається.

Анатолій Гриценко

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.