25 Квітня, 2024 1:11 pm

Багато людей в Україні не знають, хто такий перемовник з російської сторони Мединський. А я вам розкажу…

Подаємо мовою оригіналу!  Увага, присутня ненормативна лексика:

“🤔Багато людей в Україні не знають, хто такий перемовник з російської сторони міністр культури РФ Мединський. Не дуже він у нас відома особа.

Більш того, через призму російського медіаполя, Мединського сприймають як якогось ліберала, прозахідну людину.

Це все хуйня. Чиста хуйня. Більше того, цю хуйню цілком усвідомлено розганяють “хароші” росіяни, тому що багато хто з них роками сидів на підсосі у пітуна через Мединського. І це все документовано, тому їм дуже не зручно буде, коли їх почнуть про це питати.

Якщо ви шукаєте російського Гебельса, то це не Сімоньян і не Соловйов. Це Мединський.

Саме він основний провідник цього православно-комуністичного синкретизму, саме він перетворював росіянин на шлунки без мізків. Саме він розбещувач російського народу (не те щоб це було складно, тут тільки про ціль Мединського) — той, хто у масовій свідомості розповідав, що невмотивовані вбивства, масові зґвалтування, презирство до сусідніх країн, військові злочини під мухою і всяке таке інше, то і є священною війною.

Він та фільми, які він просував у російське медіаполе 10 років, і дали внутрішнє структурування для всіх всіх катів-росіян, яких ми тепер бачимо всюди.

Саме він давав гроші на всі ці фільми про подвігі дідов, в яких було люте антиісторичне їбанатіння та зомбування на тему, що росіяни особлива нація. І мають там право щось кукарєкать про сусідів.

Саме Мединський повинен “бовтатись” другим номером поряд з пітуном. А далі там вже Сєчіни, Золотови, Кадирови та всі інші. Мединський тупо мразь, людина ступінь морального падіння якої складно уявити.

Це я якби вам про перспективи перемовин розповів, ага.

🪓Антон Швець, боєць ЗСУ, до 24.02.2022 член політради Демократичної Сокири”

Демократична Сокира

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.