19 Квітня, 2024 7:33 am

Це сталося після того, коли Єгор Соболєв побував в Ірпені і побачив жахи зроблені російськими загарбниками

Ведуча новин на телеканалі 1+1 Марічка Падалко зізналася, що її чоловік Єгор Соболєв, котрий із перших днів війни став на захист батьківщини зі зброєю в руках, серйозно посварився з батьками, які мешкають у РФ. Ба більше, після того, як чоловік побував в Ірпені і побачив жахи, зроблені російськими загарбниками, він прокляв маму й тата.

Єгор закликав дружину більше не спілкуватися зі свекрухою та свекром, аргументувавши це тим, що вони не засуджують агресію Кремля та заохочують війну в країні, де живе їхній рідний син й онуки. Про це знаменита журналістка розповіла колегам у програмі “Життя відомих людей”.

За словами Падалко, вона вперше списалася із рідними чоловіка ще 24 лютого, коли той вирішив йти на передову. Ведуча зазначила, що з розмови було чутно, як мама щиро переймається за свою дитину.

“Коли ми з Єгором тільки попрощалися, ось того дня 24 числа, я знаю, наскільки його люблять батьки, і я знаю, що любов батьків – це найкращий захист, я відразу почала писати його мамі, щоб вона за нього молилася. У її словах було дуже багато переживань за сина, щоб з ним усе було добре”, – поділилася зірка.

Єгор Соболєв та Марічка Падалко

Незабаром стосунки батьків із Єгором Соболєвим, як згадує телеведуча, різко змінилися. Чоловік усвідомив, що близькі справді дбають про нього, проте їм абсолютно байдужа доля України. Не стримуючи емоцій, він розповів рідним правду про злочини російських окупантів на українській землі, а країну-агресора та маму з татом прокляв.

“Він сказав їм більше йому не писати. Єгор, коли вийшов з Ірпеня, я так розумію, що він там побачив набагато більше, ніж мені розповів, тому що я це прочитала у його діалозі з мамою. Він їм написав усе, що думає про Росію, про них, все що він там побачив, зґвалтованих дівчаток віку нашої молодшої дитини… Ну, і написав їм та їхній країні прокляття”, – зізналася Марічка Падалко, зазначивши, що була дуже здивована такими різкими висловлюваннями чоловіка.

Єгор у свою чергу зізнався коханій, що готовий відновити добрі взаємини з батьками, проте це відбудеться лише в тому випадку, коли ті покаяться як громадяни Російської Федерації.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.