20 Квітня, 2024 10:25 am

Месьє Ткаченко… Можете м’яти ваш значок октябрьонка і галстук піонера в слюнях далі – українці ж0рстко відповіли міністру

Там міністр Ткаченко інтерв’ю давав. Хвилювався, що країна стрімко дерусифікується. А такому «совку» 56 років, який всю кар’єру побудував на торгівлі російським калом на ТБ — це дуже не подобається.

І воно видало:

«Я думаю, що це буде відбуватися природнім шляхом. Єдине, від чого я би застеріг, бо зараз до мене звертаються мери різних міст щодо того, як я ставлюся до перейменування вулиць, наприклад, Гоголя на іншу. Це не дерусифікація, це така спонтанна реакція на те, щоб прибрати все російське з нашого життя. Тут варто проводити межу, тому що є митці, які належать до загальносвітового фонду спадщини».

А ще додав, що не розуміє пасаж Данілова про потребу тотальної дерусифікації, мовляв – ми «цивілізованому світові не можемо продемонструвати наше нерозуміння загальносвітового спадку».

Який спадок? Секта РПЦ, яка здавала цілі села для грабунку? Лефф Толстой, чий правнучок нині серед хедлайнерів вторгення Росії до України? Мовчазна Муму, яку топлять, бо баришні не сподобалась? Врешті — мо, які російські гівносеріали, які останні 20 років щедро спонсорував Ткаченко власними руками?

Я людина візуальних образів – і нині Ткаченко бачиться мені в ролі гігантської ропухи га купці, яка квакає: Чееехав! Ватууутін! Горький!

Що таке спадок Ткаченка я дуже чітко бачу. Пам’ятаєте, був такий серіал «Інтерни». Саме за Ткаченка його показували на плюсах. Багатьом дуже подобався дохтур Бикофф, якого грав алкаш і священник РПЦ Охлобистін. У мене на тодішньому місці роботи — всі починали день з обговорень цієї єрунди.

Так от нині Охлобистін планує поїхати на Донбас зі своєю бабою вбивати українців:

«Ми вб’ємо всіх! Нам не потрібен такий світ, в якому немає нашої перемоги… Ми чекали на це тридцять років. Тридцять років нас принижували. І тепер таке щастя… нарешті, Господи, я поїду туди».

Ви про який спадок кажете, месьє Ткаченко? Можете м’яти ваш значок октябрьонка і галстук піонера в слюнях далі — Пушкіни з Толстими підуть на смітник. Рекспет всім, хто уже робе декомунізацію.

І позбавляє світ від російської мури, якою Ткаченко заробляв собі на життя 30 років. А зараз страждає від цього моє покоління — любімі росіяни Ткаченка вбивають моїх ровесників на фронтах.

Ні діду, так уже не буде. Ти уже своє назаробляв і зростив тут какую разніцу. Тепер вихаркуємо кров’ю наших дітей.

Marina Daniluk-Yarmolaeva

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.