28 Березня, 2024 11:47 am

Крапки над і! Тепер буде чітко зрозуміло – хто ЗА Україну, а хто хоче назад в «русскій мір»

Продовжуємо боротись за заборону москоського аудіовізуального продукту в Україні. Як виявилось це не так просто навіть зараз, після страшних злочинів окупантів проти нашої країни, які відбуваються простт в ці хвилини.

Частина депутатів виступає проти заборони контенту так званих «харошіх рускіх» Медіаіндустрія частково також. Квоти на українську музику збільшувати НЕ ХОЧУТЬ, особливо медійники – це ті хто 30 років просували тут русскій мір через ефіри радіостанцій та телеканалів. Результат ми всі бачимо.

Наразі Комітет гуманітарної та інформаційної політики збирається напрацювати узгоджений законопроект. Свої правки сьогодні були подані разом з Фонд Розвитку Української Музики.

Ми з Sofiya Fedyna наполягаємо на ПОВНІЙ забороні всього московського медіапродукту на території України.

А це: музика, концерти, фільми та серіали. При чому в усіх місцях публічного простору: телебачення, радіо, ЗМІ, ресторани, клуби, готелі тощо.

Підкреслюю – московського в Україні бути не має в ЖОДНОМУ вигляді. «Харошіє рускіє» так само несуть русскій мір, а згодом і танки в нашу країну.

Окремо, вважаю що Верховна Рада України повинна повністю деколонізувати наш простір, а особливо телебачення, радіо, ЗМІ.

1. Телебачення повинне бути УКРАЇНСЬКИМ практично на 100%.
2. Радіо повинне бути україномовним на 100%.
3. Закон про мову повинен ВИКОНУВАТИСЬ і чим швидше – тим краще.
4. Квоти на українську музику повинні бути збільшені.

Це те що я висловлюю сьогодні та те що ми будемо обов‘язково вимагати.

Надалі буде робота над спільним законопроектом. Тут буде чітко зрозуміло – хто ЗА Україну, а хто хоче назад в «русскій мір».

Андрій Смолій

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.