23 Квітня, 2024 3:39 pm

Такого ніхто не чекав! Німецький омбудсмен зpобила скандальну заяву. Укpаїнці обурені

Уповноважена уряду ФРН з прав людини та гуманітарної допомоги Луїза Амтсберг виступила проти бойкоту російської культури через війну. Відповідну думку висловили в інтерв’ю німецькій газеті Neue Osnabrücker Zeitung. За її словами, рішення припинити відвідування російських ресторанів або почати бойкотувати російське мистецтво та культуру через війну – неправильне. У цьому можна переконатися, просто звертаючись з людьми, у тому числі і з тими, хто працює у сфері культури. Це дозволить зрозуміти, що далеко не всі підтримують путінську війну в Україні.

Окремо омбудсмен прокоментувала відмову деяких книгарень від російської літератури. Вона зазначила, що вважає неправильним це, адже Путін, який розв’язав війну, – це не Росія і вже тим більше не символ культури.

«Просто неправильно ставитися до росіян з якоюсь ворожістю чи покладати на них усю відповідальність за цю війну», – наголосила Луїза Амтсберг.

Реакція українців на скандальну заяву німкині:

Олег Могитич: “Бабло” – найсильніший аргумент, на жаль(((… Отаких “продажних істот” не бракує по всьому світу… Зрештою, навіть в Україні отаких, що й досі захищають “рускій язик” і “рускай культури” предостатньо, то чому німцям дивуватись?! Їх же не вбивають і дітей не гвалтують… Якщо сотні тисяч і мільйони “граждан Украіни” займають таку позицію, то чому німці мають займати іншу?! Ні, я не виправдовую німців, я лише показую “деградацію” нашого населення…

Ivan Lukyanchuk: Ого, як “вросла” роспропаганда в німецьке суспільство. І як не дивно, це порівняно невеликий проміжок часу, якихось 10-15 років. За цей час пукін зумів виростити власних пропагандистів в Німеччині, яка і до сьогодні несе тягар відповідальності за нацизм. Історія нічому їх не навчила.

Валя Лучкова: А може пані нам порадить кого нам звинувачувати у цій війні де вбивають, гвалтують наших дітей жінок руйнують наші будинки такі дуже інтелектуальні руській асвабадітель, легко давати поради коли це тебе не торкається ,коли твої діти в безпеці.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.