25 Квітня, 2024 5:48 am

Попередьте всіх! Окупанти в Україні “маскували” міни та гранати під звичайні речі ВІДЕО

Агресори, яких українські захисники, поступово вибивають із раніше окупованих населених пунктів, залишають після себе не лише розруху та вбитих мирних людей, а й смертельно небезпечні сюрпризи. Поблизу дороги піротехніки ДСНС виявили міну, дальність ураження якої сягає 90 метрів.

Про страшні знахідки розповіли рятувальники ДСНС України. Вони також опублікували фото та відео з розмінуванням смертельної пастки (щоб подивитись відео, доскрольте новину до кінця).

В ДСНС України вкотре нагадали, що повертатися до власних осель у населених пунктів, які були звільнені від окупантів, наразі надто рано.

“Ось чому ми радимо не поспішати повертатися до власних осель і не чіпати невідомих речей та предметів”, – прокоментували знахідки рятувальники.

На опублікованих фото показані сховані або встановлені на розтяжках протипіхотні гранати, з дистанцією ураження до 200 метрів.

На відео ж рятувальники показали роботу піротехніка ДСНС, який розмінував протипіхотну міну МОН-90, яку ворог замаскував під звичайну господарську сумку. ЇЇ дальність ураження сягає 90 метрів.

В ДСНС традиційно закликали українців не чіпати підозрілі предмети та у разі їх знахідки повідомляти за телефонами 101 або 102.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.