18 Травня, 2024 3:42 am

Голoмша не витpимав: “Заpобіток на війні – це злoчин і гріx, за це люди пpоклянуть… Ви pозумієте, що…”

Подаємо мовою оригіналу:

Микола Голомша

В інформаційному просторі появилась думка про «договорьонності» з рашистами.

Хочеться просто сказати, примітивізм і тупість, яка викликає побажати СБУ уважно стежити за такими вкидами і відстежувати їх авторів, бо український народ на голову вище від них, а ці «договорьонності», як вже відомо з історії не вартують паперу на якому вони пишуться .

На томість, хочеться порекомендувати нашому міжнародному відомству активно вживати заходів про створення антипутінської коаліції, розвиваючи ініціативи Макрона, формувати інструментарій можливості розміщення контингенту іноземних військ-партнерів в Україні.

Різко і системно реагувати, застосовуючи весь інструментарій міжнародних платформ на кожен, без вийнятку удар по Україні за межами ліній зіткнення, все більше звертатись до Генасамблеї ООН, оскільки там рашисти не мають права «вето», домагатись тиску міжнародного співтовариства на виконання Рішення Генасамблеї ООН – про припинення агресії на противагу позиції кремля «про достіженія целєй сво».

Саме на тих платформах демонструвати стерті, у прямому розумінні, з лиця землі міста і села в Україні, показувати каліцтво дітей і людей, щоб розбудити міжнародну спільноту. Ідентифікувати і домагатись притягнення до відповідальності посадових осіб мінвбивств рф, їх приспічників, оголошувати їх в розшук.

Єдиний марафон активно має розвінчувати «іпсо», бо путіністи управні в інфопросторі і уміло їздять по вухах, типу, що світ втомиться, а вони «воспрянут» і що їхнє військо в кількості 500 000 може зараз перемогти наше, яке налічує щонайменше 700 000. (За правилами війни вісько ворога має бути більшим щонайменше у три рази щоб говорити про «можливості»).

Звісно ж нам потрібен тотальний контроль за використанням коштів і девіз – все для фронту і все для перемоги, послаблення тиску на бізнес ! А щодо мобілізації, то українці противляться панщині і люблять паритетний діалог, тому – зарплата військовослужбовцям має бути 150 000, а хто з самого початку війни 300 000. Тоді до війська вступлять ветерани ЗСУ, спецслужб, правоохоронних органів віком від 35 до 55 років, – так це спеціалісти, а не «двірники», які не вміють тримати зброю в руках, а решту всім – клич працювати на економіку, без зайвої метушні і не на потіху ворогу. І переконаний, що не потрібно буде нікому, нічого перекривати.

Якщо є проблеми, говорити з суспільством керівництву держави, навіть коли скрутно, або важко і всі будуть сприймати, розуміти, які б складні питання не були, але бути щирими і правдивими. Щодо наявності коштів ?

Обрізати зарплату НАК Нафтогазу 2,2 млрд на 1000 працюючих, керівнику залізниці з кількох мільйонів, керівнику пошти, різним чиновникам із зарплатами в сотнях тисяч, звернутись до партнерів з цього приводу і жорстко поставити заслін корупції.

Люди, ви розумієте, що від корупційної діяльності ми можемо програти і кому потрібні будуть вкрадені брудні гроші?

А заробіток на війні – це злочин і гріх, за це люди проклянуть.

Тут, без сарказму потрібно кинути всі сили, засоби на війну проти ворога.

Слава Україні !

На зображенні може бути: 1 особа та трава

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.