17 Травня, 2024 1:24 pm

Тяжка втpата не лише для pідних… Унаcлідок pосійського удаpу по Одесі загuнув Боpис Васильєв

Унаслідок російського удару по Одесі 29 квітня загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Борис Васильєв.

Загалом напередодні росіяни вбили п’ятьох одеситів, поранень зазнали десятки людей, частина з яких у вкрай важкому стані.

Про загибель Васильєва повідомили у МГУ. Там зазначили, що смерть проректора є тяжкою втратою не лише для рідних, а й для академічної спільноти.

“29 квітня 2024 року сталась страшна трагедія в Одесі у результаті ворожої атаки на місто. Внаслідок цього перестало битися серце нашого колеги, проректора з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Бориса Володимировича Васильєва.

У нашій пам’яті він завжди залишиться порядною, доброю та надійною людиною, із щирим серцем та усмішкою. Керівництво та колектив Міжнародного гуманітарного університету висловлює щирі співчуття рідним, друзям, усім, хто знав, любив та шанував Бориса Володимировича. Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу. Поділяємо біль та горе рідних!” – йдеться у повідомленні на офіційній сторінці навчального закладу у Facebook.

Про те, що загибель Васильєва стала значною втратою для університету, написала також народна депутатка, очільниця підкомітету з питань вищої освіти Юлія Гришина.

“Мої щирі співчуття близьким і рідним. А також академічній родині. Як голова наглядової ради університету, я знаю, наскільки високо цінували професійність і відданість Бориса Володимировича своїй справі. Як колеги, так і студенти. Вічна памʼять.

Кожна втрата у цій війні незбагненна. Україні потрібен захист. Українцям життєво потрібна ППО. Працюємо для отримання якнайшвидшої допомоги від партнерів. Кожна хвилина зволікання світу несе біль і смерть”, – написала вона.

Вас може зацікавити:

Мобілізація в Україні з 1 травня: хто має з’явитися в ТЦК і яке покарання загрожує ухилянтам
Нагадаємо, напередодні, 29 квітня, російські загарбники вдарили по Одесі “Іскандером” зі шрапнеллю.

Щонайменше п’ятеро людей загинули, поранено 32 особи. У місті пошкоджено цивільну інфраструктуру, а також житлові будинки.

Госпіталізовано понад 20 осіб, четверо з них перебувають у вкрай тяжкому стані, серед них – маленька дівчинка.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.