12 Травня, 2024 7:16 am

Ранкoва звіcтка з Німеччини cколихнула Укpаїну. Молодшому укpаїнцю було 23, стаpшому 36… Злoчинця затpимано. Відео

Росіянин вбив двох українців вчора у Німеччині.

У німецькому містечку Мурнау на території ТЦ виявили двох українців із ножовими пораненнями –

36-річний чоловік помер на місці, а 23-річний хлопець помер у лікарні.

Підозрюваний – 57-річний росіянин.

Причина конфлікту не вказується.

Сьогодні йому оберуть запобіжний захід.

Деталі:

Ввечері в суботу, 27 квітня 2024 року, на території торгового центру в Мурнау виявили двох чоловіків з ножовими пораненнями. 36-річний чоловік від отриманих важких травм помер на місці, другий потерпілий (23 роки) помер у сусідній лікарні того вечора.

У результаті невідкладних розшукових заходів було затримано підозрюваного. Під керівництвом прокуратури II Мюнхена кримінальна поліція почала розслідування підозрюваного подвійного вбивства.

У суботу (27 квітня 2024 р.) о 17:20 в оперативний центр Південної поліції Верхньої Баварії надійшло повідомлення про двох важко поранених чоловіків у Мурнау, Бургграбен. Негайно повідомили екстрену службу, яка на місці змогла встановити, що один із чоловіків уже помер від серйозних травм.

Другий чоловік, який спочатку був знайдений із дуже серйозними травмами, також помер після того, як був доставлений у найближчу лікарню, незважаючи на негайні реанімаційні заходи.

У рамках негайно розпочатих розшукових заходів того ж вечора неподалік від місця злочину за домашньою адресою було виявлено та затримано 57-річного підозрюваного. Підозрюваний є громадянином Росії.

Постраждалі – громадяни України віком 23 та 36 років. Обидва мешкали в районі Гарміш-Партенкірхен.

Перші розслідування на місці були проведені відповідальним відділом поліції Мурнау за підтримки навколишніх відділень поліції. Відповідальний спеціалізований комісар із вбивств відділу кримінальної поліції Гарміш-Партенкірхена взяв на себе подальшу роботу на місці.

За підтримки офіцерів відділу судово-медичної експертизи подальше розслідування за підозрою у подвійному вбивстві зараз відбувається під керівництвом прокуратури Мюнхена II. Також на місці працював представник прокуратури, який проводив огляд.

За виявленими фактами прокуратура невідкладно клопоче про арешт 57-річного підозрюваного. Його завтра, у неділю (28 квітня 2024 року), передадуть до слідчого судді відповідального районного суду для з’ясування питання щодо тримання під вартою.

Точний перебіг подій, передумови та мотиви тепер є предметом розслідування кримінальної поліції.

Джерело: Андрій Смолій

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.