18 Травня, 2024 10:16 pm

Сьогодні! Україна — Ісландія: де та о котрій дивитись фінал плей-оф відбору Євро-2024

Коли й де дивитись фінальний матч плей-оф відбору на чемпіонат Європи-2024.

Збірна України з футболу проведе вирішальний матч у кваліфікації на Євро-2024. У фіналі плей-оф відбору на “синьо-жовтих” очікує футбол Україна — Ісландія.

Для виходу на чемпіонат Європи збірна України з футболу має обіграти двох суперників. Першого українці здолали: у вольовому стилі обіграли Боснію і Герцеговину (2:1).

Тепер матч Україна — Ісландія: гра, яка має визначити одного з трьох учасників Євро-2024 за результатами плей-оф.

Україна — Ісландія: збірні не вперше зустрінуться між собою у межах відбіркової частини міжнародних турнірів.

Востаннє команди грали у 2017 році: у відборі на чемпіонат світу-2022 українці поступилися ісландцям з результатом 0:2.

У день футболу Україна — Ісландія “синьо-жовті” визначилися із заявкою. Туди потрапив один з лідерів команди, півзахисник Віктор Циганков, який пропустив гру з Боснією і Герцеговиною, відновлюючись від ушкодження.

Україна — Ісландія: заявка на матч плей-оф відбору Євро-2024

Воротарі: Георгій Бущан, Анатолій Трубін, Андрій Лунін

Захисники: Юхим Конопля, Богдан Михайліченко, Максим Таловєров, Ілля Забарний, Валерій Бондар, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, Микола Матвієнко

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Георгій Судаков, Руслан Маліновський, Михайло Мудрик, Володимир Бражко, Олександр Зінченко, Віктор Циганков, Олександр Зубков

Форварди: Роман Яремчук, Артем Довбик, Владислав Ванат
Україна — Ісландія (футбол): де дивитись

Матч Україна — Ісландія відбудеться у вівторок, 26 березня, у польському Вроцлаві. Початок гри — о 21:45 за київським часом, вона буде номінально домашньою для українців.

Україна — Ісландія проходитиме одночасно з іншим фіналом плей-оф відбору до Євро-2024, у якому зіграють Вельс та Польща. Ще один матч, між Грузією та Грецією, розпочнеться раніше, о 19:00.

Де дивитися футбол Україна — Ісландія? Пряма трансляція – на місцевих телеканалах Суспільного (на T2, кабельних мережах та IPTV, крім OTT-платформ).

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.