27 Липня, 2024 3:41 am

А тепер про Плахуту від тих хто дійсно воює

Подаємо мовою оригіналу:

Максим Громов

Не фанат постів, як в принципі видно зі сторінки. Але харить бачити у знайомих купу хейту на людину, яку вони не знають, і звинувачують в тому, в чому більшість не приймало участі. Я був на Майдані, отримував пі*ди там від ВВ, трохи сидів в ІТТ, з Ігорем Вікторовичем Пересікався на війні.

Тому просто, по Генералу Плахуті І.В.

Пересікався неодноразово, маю тільки позитивний досвід. Суворий, справедливий, людина яка хвилюється за життя і здоров’я підлеглих.

Між собою ми його називали “Людина Діла”, бо коли треба було їб@ти якихось стройовиків чи фініків які не могли ставити на посади, вчасно нараховувати ЗП, то він їх всіх рвав і вирішував питання миттєво.

Спілкується виключно Українською, і дуже простий і доступний в спілкуванні.

Був заступником КСД в ССО, в якому починав службу в ЗСУ Да Вінчі, ввесь Дук і купа правих і двіжових, і ніхто не мав до нього запитань, бо нормально працював, і далі по сухопутці все також було нормально! Доречі ще й земляк, але то таке, просто до слова.

Ну і прихильникам 5, нагадаю що за його каденції Плахута був на посадах в УДО і все норм.

Та й багато толкових були на майдані по ту сторону, бо вони були людьми системи і я їх розумію. Тому від’їб*ться, дайте людині працювати!

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.