27 Липня, 2024 12:45 am

В Одесі гоpе-мати залишила півтоpаpічну дoнечку на подpугу і безcлідно зникла: чим зaкінчилась істоpія

До кінця місяця жінка попросила подругу взяти під свій догляд за дитиною на якийсь час, але не повернулася у вказаний день.

Поліцейські в Одесі склали протокол стосовно жінки за порушення батьківських обов’язків, після чого дитину помістили до міського спеціалізованого будинку дитини.

Зараз працівники служби у справах дітей забезпечують опіку над дівчинкою. Подробиці цього кричущого випадку повідомили у поліції Одеської області.

В середині листопада жінка разом із півторарічною донькою приїхала до Одеси з іншої області та зупинилася у подруги.

Під кінець місяця вона попросила подругу взяти під свій догляд дитину на деякий час, але не повернулася у вказаний день.

Протягом кількох днів одеситка самостійно доглядала за дитиною та намагалася зв’язатися із матір’ю. Однак не змогла цього зробити, звернулася за допомогою до відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1.

Ювенальні поліцейські повідомили відповідні державні органи про інцидент, склали необхідні документи та разом із співробітниками служби у справах дітей передали дівчинку до міського спеціалізованого будинку.

Згідно з розслідуванням поліції, мати дитини в той час перебувала в іншій області та займалася своїми справами.

З нею було проведено профілактичну бесіду щодо уникнення подібних ситуацій у майбутньому, і складено протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за невиконання батьківських обов’язків.

Жінці, яка раніше вже приверталася до відповідальності за подібний порушення, загрожує штраф.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.