20 Квітня, 2024 12:42 pm

Світ має його зупинити! путін заявив, що війна росії з Україною була неминучою і назвав її головну мету

Під час зустрічі із самоназваним правителем білорусі Олександром лукашенком на космодромі “Східний” президент російської федерації Володимир путін розповів про цілі своєї т.з. “спецоперації” в Україні. Виявляється, російські окупанти вбивають і катують мирних жителів України, щоб “зупинити геноцид Донбасу, який не можна було терпіти” і викорінити “неонацизм” в Україні.

Також російський диктатор заявив, що “мети буде досягнуто”. Заяву путіна ретранслюють російські пропагандисти.

Президент країни-агресора, яка віроломно вторглася в Україну і влаштувала геноцид українців, заявив, що так росія… “зупиняє геноцид” і “вирішує проблеми Донбасу”.

“Я прямо назвав цілі. Мета головна – допомога людям на Донбасі, народним республікам Донбасу, які ми визнали. Вимушені були це зробити, тому що київська влада, яку підштовхував Захід, відмовилася виконувати Мінські угоди, спрямовані на мирне вирішення проблем Донбасу. Публічно заявили! Далі терпіти цей геноцид, який тривав 8 років, було просто неможливо”, – сказав воєнний злочинець путін.

За його словами, деякі неназвані сили раптом почали перетворювати Україну на “антиросійський плацдарм”. Ні окупація Криму та частини Донбасу росією у 2014-му, ні 8 років підлої війни проти України, ні відкрите вторгнення 24 лютого 2022 року та знищення мирних українських міст та сіл, звичайно ж, за версією путіна тут ні до чого.

Нездоровий правитель Кремля знову почав розповідати, що “росії не залишили вибору” і що Україна мала намір захопити “велику та могутню”.

“Україну почали перетворювати на плацдарм антиросійський, почали вирощувати там паростки націоналізму і неонацизму, що були давно. І зіткнення з цими силами було неминуче. Вони тільки обирали час для атаки. А наступні події показали, наскільки глибоко це все там проросло. Цей неонацизм став фактом життя великої та близької нам країни.

Це було неминуче, питання було лише в часі. Очевидно, що іншого вибору у нас не було, це правильний крок. І в тому, що мети буде досягнуто, немає жодних сумнівів”, – сказав путін.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.