18 Квітня, 2024 5:26 am

“Ця війна стане для нього останньою”- Піонтковський

Призначення російського генерала Олександра Дворнікова, відомого як “сирійський м’ясник”, командувати наступом на Україну, означає, що РФ перейшла на новий рівень ненависті до держави. Втім, це буде останньою війною злочинця, на нього чекатиме помста.

Таку думку висловив російський публіцист Андрій Піонтковський в інтерв’ю “24 каналу”. Він нагадав, що Дворніков наказував вбивати мирне населення в Сирії.

Тепер, на переконання публіциста, його чекає розплата за цинічні воєнні злочини, що забрали життя у тисяч людей. Він пригадав історію хлопчика зі зруйнованого міста Алеппо, який перед смертю сказав: “Я пожаліюсь Аллаху”.

“Сирійського м’ясника” чекає законне покарання. Приведуть його у виконання славні Збройні сили України”, – наголосив Піонтковський, додавши, що уникнути покарання злочинцю не вдасться.

Публіцист вважає, що призначення Дворнікова, ймовірно, не вплине на хід війни, оскільки “вирішальна битва вже триває”. Однак він зазначив, що генерал віддавав накази нищити беззахисні міста, де не було ППО та літаків. Він, на переконання публіциста, не є “блискучим полководцем”.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.