28 Березня, 2024 9:52 am

В Кремлі заборонили це повідомляти: виявилося, що всіх тих хто вижили після затонулого крейсера “Москва” спеціально не евакуювали і ви будете шoкoвaнi коли дізнаєтеся чому…

Ворог не зумів евакуювати екіпаж свого флангового корабля “Москва”. У цьому йому завадила сама природа – шторм на морі не дав ні погасити пожежу на борту, ні провести евакуацію.

Про це повідомила спікер Морської охорони Держприкордонслужби Наталія Гуменюк на брифінгу 15 квітня.

За її словами, влучення української ракет в російський крейсер призвело до детонації боєкомплекту, після чого “розпочалася боротьба за живучість” (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Ми спостерігали, як інші кораблі намагалися надати допомогу, але навіть сили природи були на боці України, тому що шторм не дозволяв провести спокійно боротьбу за живучість і рятувальну операцію, ні евакуювати екіпаж”, – сказала Гуменюк.

Гуменюк підтвердила спецоперацію українських сил щодо атаки на корабельну групу російського крейсера “Москва”. Однак зазначила, що всі деталі поки що озвучити не може.

Водночас речниця Морської охорони ДПС констатувала, що пошкодження російського флагмана настільки серйозні, що він втратив боєздатність.

“Враження крейсера “Москва” вдарило не лише по корабельному складу ворога, це вдарило по його імперських амбіціях. І звісно, ми всі усвідомлюємо, що нам цього не вибачать”, – зазначила Гуменюк.

У зв’язку з цим, за її словами, зараз російські фашисти завдають ракетних ударів по півдню України, використовуючи при цьому заборонені міжнародними конвенціями касетні снаряди – саме такими вони обстріляли Миколаївську область.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.