29 Березня, 2024 2:36 pm

Кpимськимй міст! Все в диму, pух перекpито! В російських пpопагандистів істеpика ВІДЕО

Вдень 24 травня над Кримським мостом помітили дим. Відомо, що рух транспорту перекрито, а окупанти тим часом вже придумали причину події, пише “Обозреватель“.

За твердженням так званого “губернатора” Криму Сергія Аксьонова, дим на мосту є наслідком навчань Росгвардії. Про це пишуть пропагандистські Telegram-канали (щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки).

Окупант закликав мешканців тимчасово захопленого півострова не панікувати.

Примітно, що наперед окупаційна адміністрація півострова не попереджала мешканців про заплановані навчання.

“Рух буде відновлено за кілька годин. Переконливо прошу всіх довіряти лише перевіреним джерелам інформації”, – заявив Аксьонов.

Примітно, що раптові навчання на незаконному Кримському мосту окупанти вирішили провести напередодні анонсованого українського контрнаступу, яке, до речі, викликає паніку в російських пропагандистів.

Вже не раз в ефірі пропагандистських телеканалів росіяни висловлювали побоювання, що Збройні сили України, безперечно, знищать незаконний Кримський міст і окупанти опиняться в пастці на півострові. Риторика пропагандистів на російських телеканалах змінилася від “взяття Києва за три дні” до обговорення бойових дій у Бєлгородській області.

Кремлівські пропагандисти бурхливо обговорюють можливість передачі Україні ядерної зброї, оскільки раніше в РФ не уявляли, що підтримка нашої держави країнами Заходу буде такою потужною.

Одіозна пропагандистка Ольга Скабєєва поскаржилася, що постачання Україні РСЗВ HIMARS, далекобійної артилерії, ракет Storm Shadow, винищувачів та іншої зброї раніше здавалися для росіян нереальними.

Паніка окупантів перед контрнаступом ЗСУ позначається, зокрема, на ситуації з Кримським мостом.

Лише з початку травня загарбники двічі перекривали незаконний міст.

Таке рішення загарбники аргументували загрозою атаки, але потім намагалися розвіяти паніку та заявляли, що перекриття мосту відбувалося “з технічних причин”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.