19 Квітня, 2024 8:08 am

Льова з “Бі-2” ж0pстко поставив на місце путiністів і pозгромив їх пpопаганду: “я не повернусь у росію, ви – вбuвці…” ФОТО

Відомий білоруський та російський рок-музикант, один із двох засновників та лідерів гурту “Бі-2” Льова (справжнє імʼя – Ягор Бортнік) поставив на місце пропутінських фанатів.

У відповідь на закиди про “патріотизм” та “досягнення рф” артист назвав росіян вбивцями та запевнив, що більше не повернеться в рф, пише “Обозреватель“.

За словами зірки під одним з дописів в Instagram, пропутінська росія викликає в нього тільки огиду. Раніше артисти вже демонстрували свою незгоду з терористичною кремлівською політикою (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Відповідати своїм колишнім шанувальникам Льова почав під одним з “патріотичних” дописів про 9 травня, де його спробували переконати в тому, що адекватна і миролюбна позиція гурту – це помилка.

“Я жодного слова забирати не збираюся. путін і вся його розумово відстала шваль зруйнувала нашу країну. Читайте ваші “мракобєсні” лекції в військкоматі”, – написав засновник колективу.

Льова з "Бі-2" поставив на місце путіністів і розгромив пропаганду про "досягнення" РФ: я не повернусь у Росію, ви – вбивці

Один з зазомбованих пропагандою підписників спробував маніпулювати українським “Днем Європи”, видавши, що українці святкуватимуть з “тою самою Європою, яка воювала на боці Гітлера”.

“Ви – вбивці. Ви перекреслили всі свої досягнення. Та і досягнення були спільними з Україною і Європою. Все, що викликає зараз путінська росія, – тільки огиду”, – написав соліст “Бі-2”.

Льова з "Бі-2" поставив на місце путіністів і розгромив пропаганду про "досягнення" РФ: я не повернусь у Росію, ви – вбивці

На запитання, чи чекати росіянам концерти гурту, він заявив, що не повернеться в росію.

Льова з "Бі-2" поставив на місце путіністів і розгромив пропаганду про "досягнення" РФ: я не повернусь у Росію, ви – вбивціНагадаємо, що в 2022 році “Бі-2” скасував свій концерт в Омську за кілька хвилин до початку через банер на підтримку президента рф Володимира путіна із символом “Z”. Артисти почали виступати за кордоном.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.