25 Квітня, 2024 6:57 am

Коли росія запускала ракети: у Києві невідомий виліз на багатоповерхівку та блимав ліхтарем ВІДЕО

Російські загарбники вночі випустили по столиці нашої держави ударні безпілотники. Водночас кияни перед атакою помітили, що хтось виліз на дах однієї з багатоповерхівок та подавав сигнали за допомогою ліхтаря.(щоб подивитися відео, проскрольте до кінця)

У ніч проти 8 травня окупанти випустили по Україні аж 35 іранських дронів, однак усіх їх ліквідувала протиповітряна оборона. Разом з тим місцеві телеграм-канали Києва ввечері 7 травня повідомляли, що відбувається на даху одного з житлових будинків щось дивне, – інформує 24 Канал.

Що відомо.

Власне, ЗМІ стверджують, що в столиці хтось заліз на дах будинку і блимав червоним ліхтарем.

Після цього через певний час і почали з’являтися повідомлення про запуски повітряних цілей у бік Києва.

Як доказ телеграм-канали поширили відео, яке підтверджує, що таке справді відбувалось.

Зверніть увагу! Станом на 07:00 від офіційних джерел не було коментарів стосовно цього інциденту. Поки не можна стверджувати, що це блимання пов’язане з обстрілом.

Хтось знімав роботу ППО.

На жаль, підозрілим блиманням все не обмежилось. Російські ЗМІ почали поширювати відео, на чітко якому видно, як українська ППО працює в Києві та збиває ворожі безпілотні літальні апарати.

Вочевидь, хтось з місцевих вирішив допомогти ворогові та фактично злити розміщення систем протиповітряної оборони. Не варто сумніватись у тому, що невдовзі цю людину знайдуть відповідні правоохоронні органи.

Важливо! В Повітряних силах, Генштабі та інших військових структурах неодноразово наполягали на тому, що не можна знімати на відео чи фотографувати роботу української ППО, адже це може допомогти окупантам.

Відповідно, цей ролик, який активно поширювали ворожі ЗМІ, ми опублікувати не будемо. Також закликаємо вас утриматись від того, аби його шукати та перекидати знайомим.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений dtp.kiev.ua (@dtp.kiev.ua)

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.