20 Квітня, 2024 2:11 pm

Укpаїна опинилася під масованим pакетним удаpом: усі подpобиці нічної атаки

Масована ракетна атака 31 грудня 2022 - що відбувається у містах - 24 Канал

Є загиблі й постраждалі.

У ніч проти п’ятниці, 28 квітня, загарбники здійснили чергову масовану атаку території України. ТСН.uа зібрав у один матеріал усі подробиці нічного терору армії РФ.

Близько 03:00 ранку Україною почала ширитися повітряна тривога. За годину пролунали перші вибухи, їх почули мешканці Полтавської області.

О 04:20 тривога поширилася на всі регіони держави. Українців попередили про загрозу ракетних ударів. Згодом стало відомо про вибухи в Миколаєві, Умані, Дніпрі та Києві.

Так, росіяни вгатили по житловому будинку в Умані. На 6:19 відомо що постраждали п’ятеро людей. Також через російський терор у Дніпрі загинули молода жінка та 3-річна дитина.

Обстріл Києва та області/

Київщину та столицю росіяни атакували з літаків стратегічної авіації. За попередніми даними, в районі повітряного простору Києва знищено 11 крилатих ракет. Також збито 2 БпЛА, їхній тип зараз встановлюється.

Попередьно, через падіння уламків у Оболонському районі перебито локальну лінію електромереж та пошкоджено дорожне покриття. Жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури поки що не зафіксовано.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.