16 Вересня, 2024 7:50 pm

Відмінний pезультат! ППО – ви боги! Було знищено 12 із 12 смеpтоносних дpонів ФОТО

Вночі 11 вересня російські терористичні війська знову атакували Україну дронами та ракетами.

Захисникам нашого неба вдалося збити близько 13-14 “Шахедів”, більшість ракет також не досягла своїх цілей.

Про це в ефірі телемарафону повідомив полковник, речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат. За його словами, дрони було спрямовано з Єйська (Краснодарський край РФ) в напрямку Дніпропетровської та Запорізької областей.

“Саме було запущено 9 ударних БПЛА. Потім ця цифра зросла. Найближчим часом ми подамо офіційну інформацію”, – розповів він, додавши, що “є ще інформація по Сумщині”.

Загалом за його словами було збито близько 14 “Шахедів” та ще один БПЛА невстановленого типу.

Крім того, окупанти запускали і протирадіолокаційні ракети та ракети Х-59.

“Це ракети (протирадіолокаційні, – ред.), які запускаються з тактичної авіації Су-34 та Су-35. Також атакували керованими авіаційними ракетами Х-59. Очевидно, що більшість не досягла своїх цілей. Результати ми оприлюднимо згодом”, – додав Ігнат.

У Telegram Повітряних сил повідомили, що ударні БпЛА типу “Shahed-136/131” росіяни запускали з з південно-східного напрямку (Єйськ, Приморсько-Ахтарськ – РФ). 12 із 12 смертоносних дронів вдалося збити силами та засобами української ППО.

До відбиття удару залучено зенітні ракетні підрозділи, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи.

Ударні БПЛА, а також один дрон невстановленого типу було збито у межах Запорізької, Дніпропетровської та Миколаївської областей.

“Також ворог застосував тактичну авіацію на Дніпропетровщині, випустивши із літаків Су-34/Су-35 протирадіолокаційні ракети Х-31П та керовані авіаційні ракети Х-59. Попередньо без втрат. Інформація уточнюється”, – зазначили в ПС ЗСУ.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.