8 Вересня, 2024 1:00 am

Дpоздов не витpимав: “Готовий уклaсти кілька ігpашкових паpі з ким завгодно. Пеpше парі…”

Подаємо мовою оригіналу:

Ostap Drozdov

За все своє свідоме й малосвідоме життя я ні разу не укладав ні з ким жодного парі. Таку форму «прю на прю» вважаю незріло-пацанячою, не шляхетною й тупорилою. Рівень дворової бурси. Явно не міністерський.

Проте готовий укласти кілька іграшкових парі з ким завгодно.

Перше парі:

Шурмі (права рука Єрмака) нічого не буде за те, що він через свого брата отримував 320 млн державної компенсації за продаж сонячної електроенергії на окупованих територіях. Уже другий тиждень пішов після скандалу на третину мільярда – і ніц. Усіх воєнкомів розігнати, щоб гальорка тосяла в долоньки, – це вони льогко, а хапнути бодай одного зашквареного зі свого оточенння – ага.

Друге парі:

Татаров досидить до самого кінця, скільки б активісти не кричали. Ще треба пошукати такого дієвого й надійного смотрящого за правоохоронною системою, який за рівнем упливовості перевершує очільника СБУ, МВС і Генпрокуратури, разом узятих і помножених на три.

Третє парі:

Навіть якщо з’ясується, що всі фірми, які освоюють держзакупівлі і по харчуванню, і по одягу, і по зброї для ЗСУ, матимуть кінцевих бенефіціарів, пов’язаних з офісом президента і слугами народу – їм нічо за це не буде. Виведуть цих людей із числа засновників і випустять за кордон як доглядальників неповносправних батьків.

Четверте парі:

У всьому, що стосується теперішнього становища на всіх фронтах – це красиво ілюмінований тупик. Чинна мародерократія вже не спроможна якісно вирішити жодне питання: ні по війні, ні по внутрішньому життю. Вони вже все.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.