18 Жовтня, 2024 4:04 am

Було роки чотири тому. Жили ми з жінкою у тещі. Жили у 3 кімнатній квартирі на 1 поверсі. Біда була в тому, що сусід зверху був г0ндон…

Було роки чотири тому. Жили ми з жінкою у тещі. Жили у 3 кімнатній квартирі на 1 поверсі. Біда була в тому, що сусід зверху був гондон.

В нього щось текло з унітазу і прямо нам на стелю та стіни. Вже теща говорила йому, ЖКХ приходив – у мене все нормально!

Нікого не допускав в квартиру – у нього відітє лі дорогий ремонт і що там з трубою він не знає, а плитку зривати не дасть. То не в нього. Хотів я поговорити – теща казала не лізти.

Бо ж якийсь депутат місцевих рад і на голову хворе. Ну ОК. Десь теща поїхала до родичів, жінки не було. Я взяв вилку, один дріт заізолював, а другий приладнав до мокрої стіни. За півгодини пролунав страшний крик. Згодом ще.

Сусід зверху почав ломитися в гості і був відправлений на @уй.

Потім приїхала поліція. Я їх впустив ( сусіда прямо при них на@уй знову послав) вони візуально оглянули квартиру знизали плечами і пішли. Розеточка лежала тихенько в шухляді. Як тільки поліцейські пішли – повернулась на місце)))

Ще раз я чув матюки, а на слідуючий день вже бригада щось робила у сусіда – ламали, ремонтували.
Підозрюю, що коли я підімкнув свій девайс нічого не було до того моменту, поки сусід не захотів сцяти.

Коли струмінь з’єднав пісюн з унітазом, до якого через вологу стінку був під’єднаний дріт з напругою (один, бо два могло б і вбити ) і лупонуло в яйця я і почув перший крик.

З сусідами треба мирно жити.

Автор Валерій Єрмак

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.