19 Жовтня, 2024 9:45 am

“Я сам виxовав та виpостив доньку, а вона тепер пpо мене і не згaдує…”

Я сам виховав та виростив доньку, а вона тепер про мене і не згадує.

Моєї дружини не стало, як дочці Аліні було 8 років. Я пообіцяв, що все життя присвячу тому, аби виховати її гідною людиною. З того часу і дня не жив для себе, все для дочки старався.

Аліночка добре вчилась та мені допомагала. Згодом сама вступила на бюджет. Тоді її успішність трохи похитнулась, але я не сварив її, бо ж донька працювала і продовжувала мені допомагати.

Згодом в житті Аліни з’явився Віктор. Він мені при знайомстві сподобався, тож я дав згоду і на їх одруження. З того весілля все й почалося.

Діти, як побрались, почали зі мною жити, та я тепер чомусь дуже дратував Віктора. У нас і дня не проходило без сварки. Тоді зять запропонував продати мій будинок, а їм купити квартиру в місті. Я погодився, але за умови, що квартира буде оформлена на мене.

– Ви що мені не довіряєте? – кричав Віктор.

– Просто я не хочу на старості років залишитись на вулиці – кажу.

Після цього діти за два дні з’їхали від мене на орендовану квартиру, обзиваючи мене різними словами.

З того часу минув місяць. Донька так і жодного разу не зателефонувала і не приїхала. А вчора у мене був день народження – 60 років.

Я перед тим прибрав увесь дім, наготував улюблених страв Аліни, вбрався та сів за стіл, чекаючи, що донька із зятем обов’язково приїдуть привітати мене.

Я увесь день виглядав їх по вікнах, та ніхто не прийшов. Увечері я ліг спати, нічого не прибираючи зі столу. Плакав, говорячи з портретом дружини і заснув.

Невже донька так образилась, що на захотіла навіть телефоном мене привітати? А може з нею щось сталось? Як гадаєте?

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.