6 Жовтня, 2024 10:31 am

Тополя пpокоментував чутки, що вiн йде в пoлітику та зpобив заяву пpо Безуглу: наpдепка відpеагувала

Артист відповів, коли його можна буде побачити серед політиків.

Український співак, лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя після висловлювання про свої політичні амбіції несподівано згадав депутатку Мар’яну Безуглу.

Виконавець також відповів, чи справді він найближчим часом хоче піти в політику.

Днями музикант вперше заговорив про свої політичні амбіції та зазначив, що може опинитися в політиці, коли захоче цього.

На це відреагувала Безугла і порадила виконавцю “не долучатися до інтриг, які й так вже призвели до плачевних наслідків, стагнації”.

Своєю чергою Тополя записав відео у Instagram і заявив, що депутатка, мовляв, хоче долучитися до його політичної сили, але він відмовив їй у цьому. Саме тому, як каже Тарас, Мар’яна негативно відгукується про його амбіції.

“Тополя прийде – порядок наведе! Не хотів коментувати чутки стосовно мого походу в політику. Але вже коли Мар’яна Безугла вийшла зі статтею і згадує мене, дає поради, то мушу відреагувати.

Мар’яна Безугла хотіла потрапити до моєї політичної сили. Та, на жаль, для неї й на щастя для нас ми їй відмовили. І тепер вона хоче, щоб моя політична кар’єра розвивалася гарно, тому роздає поради. Не знаю, наскільки цінні”, – сказав соліст “Антитіл”.

Також Тополя додав, що поки не планує йти в політику, оскільки не готовий повністю відмовитися від музики. Він каже, що зараз він хоче зосередитися на благодійних концертах, під час яких збиратиме кошти для ЗСУ.

“Якщо серйозно, то “Антитіла” та я як лідер гурту не збираюся в політику, принаймні найближчим часом. Ми зараз перебуваємо у благодійному турі. Щойно повернулися зі Штатів, де зібрали 250 тис. дол. для спецпідрозділів ГУР. Продовжуємо збори”, – вказав співак.

На своїй сторінці у Facebook Безугла відповіла на закиди Тополі. Вона наголосила, що жодних пропозицій не отримувала від артиста.

“Тарас Тополя не робив мені жодних пропозицій”, – підкреслила депутатка.

Скріншот Facebook

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.