2 Жовтня, 2024 10:28 am

На росії помер cпівак Вʼячеcлав Добpинін, який був фавоpитом путіна та дpугом укpаїнoфоба Лещенка

У Москві помер 78-річний російський співак та композитор Вʼячеслав Добринін, близький товариш пропутінського виконавця Лева Лещенка.

За попередніми даними, причиною смерті стали ускладнення на тлі інсульту.

Про це повідомляють росмедіа. Кількома днями раніше Добриніна госпіталізували в одну з московських лікарень через підозру на інсульт.

За словами менеджера артиста, останні місяці він сильно хворів і майже не вставав із ліжка.

У лікарні провели обстеження і виявили хронічну артеріальну гіпертонію, діагностували збій у роботі нирок. Як відомо, виконавець пережив інфаркт мозку у 2018 році, що стало причиною паузи у кар’єрі.

У 2021-му день народження артиста не залишилося поза увагою диктаторів путіна та Лукашенка, які вирішили привітати Добриніна.

“Ваша творчість добре відома шанувальникам естрадної музики, які цінують Вас не тільки як співака, а й як яскравого композитора – автора чудових, талановитих творів. Вони міцно увійшли до репертуару багатьох Ваших колег по сцені, стали по-справжньому впізнаваними для кількох поколінь слухачів”, –йшлося у вітальній телеграмі очільника рф.

Проблеми зі здоров’ям “не розлучили” співака зі старим товаришем – Левом Лещенком, який за роки війни перевтілився з людини “поза політики” до блазня Кремля.

Ще десятиліття тому естрадний артист заявляв про нібито “утиски російськомовних” в Україні, мовляв бачив подбіне під час гастролів.

Тоді ж Лещенко вирішив, що має право ставити умови українцям – наказав “забрати правих радикалів, дати російській мові статус та відродити усі парламентські партії”, і можливо рф “віддасть Крим”. Зараз же путініст розважає окупантів на фронті, з метою віддати борги за горе-бізнес.

На початку лютого 2022 року Добринін завітав на ювілейний концерт товариша, однак “гідно” привітати його не вдалося.

Лещенко звернувся зі сцени до В’ячеслава зі словами подяки, утім піднятися на сцену гість не зміг – довелося “відповідати зі свого місця”.

У кулуарах Добринін сказав шанувальникам, що через здоров’я навряд чи йому вдасться продовжити кар’єру.

У коментарях пропагандистам Лещенко зізнався – смерть Добриніна стала для нього ударом. “Я прожив із ним 50 років.

Один із найближчих моїх друзів. Це печаль для всієї країни. Ми у 80-ті, 90-ті жили з його чудовими піснями”, – заявив ура-патріот, додавши, що дізнався новину одним з перших.

Помер російський співак Вʼячеслав Добринін, який був фаворитом Путіна та другом українофоба Лещенка

Помер російський співак Вʼячеслав Добринін, який був фаворитом Путіна та другом українофоба Лещенка

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.