19 Вересня, 2024 10:09 pm

Розкpито вeлику тaємницю путіна. Вoни в ізoляції на Валдаї

Журналістам стало відомо про двох ймовірних синів російського диктатора володимира путіна та заслуженого майстра спорту рф Аліни Кабаєвої.

Що відомо про ймовірних синів путіна

За даними центру Досьє, синів путіна та олімпійської чемпіонки звуть Іван і Володимир. Вони живуть в резиденції на Валдаї в ізоляції, але мають багато прислуги.

У матеріалі йдеться, що інформація отримана від джерела з персоналу президентських резиденцій.

За інформацією журналістів, вони перевірили біографію співрозмовника та переконалися, що він справді працює у родині російського диктатора володимира путіна.

Подробиці його розповіді верифікували за допомогою публікацій у соціальних мережах, банківських виписок та інформації з державних баз.

Ймовірні сини путіна живуть в ізоляції на Валдаї

За даними Досьє, синів путіна та Кабаєвої звуть Іван і Володимир. Перший народився у 2015 році, а другий – у 2019 році.

Ймовірні сини путіна живуть переважно в президентській резиденції на Валдаї разом з батьками. Вони не відвідують школу, але мають нянь, гувернерів, вчителів, тренерів і водіїв, які живуть поруч з резиденцією в окремих будинках.

Як стверджують журналісти, іноді в резиденції з’являються інші діти, зокрема, друзів Кабаєвої.

Періодично сам путін нібито грає зі старшим сином у хокей, тому на Валдаї збудували хокейний майданчик.

Розслідувачі знайшли на сайті агентства English Nanny, в якому підбирають домашній персонал, оголошення про набір працівників до президентської родини.

Так, на початку року туди шукали вчителів англійської мови для двох хлопчиків чотирьох і восьми років. Це відповідає віку ймовірних синів путіна. У вакансії пропонували €7,7 тис. зарплати на місяць.

Однак учителям було заборонено залишати територію, де живе президентська родина.

У матеріалі зазначають, що вчителів реєструють через Мій медичний центр. Йдеться про мережу приватних клінік, де лікували найманців приватної військової компанії Вагнера, які брали участь у війні проти України, та знайомих путіна.

Журналістам вдалося верифікувати одну вчительку з німецької мови, яка працює на родину диктатора володимира путіна вже чотири роки.

Особисте життя володимира путіна.

Чутки про можливі стосунки між російським диктатором володимиром путіним і спортсменкою Аліною Кабаєвою ширяться вже давно, проте не було жодних публічних підтверджень.

У 2022 році у матеріалі шведського видання Sonntags Zeitung йшлося, що Аліна Кабаєва народила двох хлопчиків у 2015 та 2019 роках, батьком яких може бути володимир путін.

Тоді журналісти опублікували цю інформацію з посиланням на знайомого лікаря, який приймав пологи обидва рази.

Офіційно володимир путін був одружений з Людмилою, з якою розлучився у 2013 році.

У шлюбі народилися дві доньки – Марія Воронцова та Катерина Тихонова, які вже мають власних дітей.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.