19 Вересня, 2024 4:31 pm

Путiн нaзвав дату, до якої рocіяни мають витіcнити укpаїнські війcька з Куpщини

путiн нaзвав дату,

до якої рocіяни мають витіcнити укpаїнські війcька з Куpщини.

Окупаційні війська отримали від путіна вказівку звільнити Курську область до

1 жовтня.

Володимир путін наказ своїм військовим витіснити українські війська з Курської області, але не знімати сили з ключових ділянок на Донбасі.

Співрозмовник видання у військово-політичному керівництві зазначив, що окупаційні війська отримали від путіна вказівку звільнити Курську область до 1 жовтня.

Проте їхнє завдання – зробити це будь-як, не знімаючи сили з ключових ділянок, де росія веде наступ на Донбасі. Йдеться передусім про Покровський та Торецький напрямки.

Наразі наступ окупантів на цих напрямках не сповільнився – скоріше, тільки посилився.

Фактично росіяни зараз намагаються спрямувати у Курську область «мікс» підрозділів з усіх напрямків передової, крім Покровського і Торецького.

Це, своєю чергою, свідчить про те, що противник, по-перше, має у своєму розпорядженні зараз обмаль «вільних» сил та резервів.

По-друге, що обмежені успіхи під Покровськом і Торецьком на шальці терезів Кремля стоять вище, ніж повернення контролю над Курською областю, зазначається в матеріалі.

«Зараз ворог висмикує війська прямо з переднього краю. Зокрема з Запорізької області забрали дві бригади, з Херсонського напрямку забрали із резерву два десанто-штурмові батальйони.

У Курській області опинилася 810-та бригада Чорноморського флоту, яка була на Херсонському напрямку, 155-та бригада морської піхоти, яка воювала під Вугледаром.

Перекидаються навіть військовослужбовці строкової служби, призвані весною 2024 року», – розповів виданню експерт Центру оборонних стратегій Віктор Кевлюк.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.