19 Вересня, 2024 9:27 pm

Теpміново! Стpілянина на Теpнопільщині! Озбpоєний чолoвік відкpив вогонь пo людях

Редакція отримала інформацію від читачів про те, що озброєний чоловік відкрив вогонь по людях у селі на Збаражчині. Місцеві не на жарт налякані.

— На лінію 103 надійшов виклик про поранених неподалік Збаража, — повідомила «20 хвилин» заступник Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.

— Диспетчер направила на місце події три бригади. Дві зі Збаража, а ще одну – з Тернополя.

Проте територію “оцепив” КОРД, медиків на територію не пускають, вони стоять на безпечній відстані. Щойно дадуть дозвіл — готові надавати допомогу.

Місцеві дуже перелякані. Мешканці села розповіли журналістам чимало деталей. Ми їх перевіряємо, тому поки не публікуватимемо.

— Всі в селі налякані, — розповіла місцева мешканка, яка просила не називати її даних в публікації. — Діти тікають, ми навіть не одразу зрозуміли, що відбувається. Кажуть, є серйозно поранені,одна жінка у важкому стані.

О 17.10 читачі повідомляють про загиблих, наразі офіційного підтвердження немає.
За інформацією «20 хвилин», стрільця чи стрільців вже затримали.

О 17.13 читач, у якого мама живе в селищі, розповів, що та ледь врятувалася.

— Там військові на реабілітації, — каже читач. — В неї зараз оглядають авто. Чоловік у формі просто біг на неї з автоматом і почав стріляти. Вона почала утікати назад, таким чином мамі вдалося врятуватись.

О 17.20 «20 хвилин» стало відомо про двох загиблих. Це місцеві.

— Знаю точно, що є двоє цивільних загиблих, місцевих мешканців, — повідомив «20 хвилин» депутат міської ради Мирон Назар. — Є і поранені. Скільки — толком ніхто нічого не знає. Але точно двоє місцевих загинули.

О 17.23 журналістам стало відомо про постраждалих. За попередньою інформацією, одна жінка загинула, поранення в груди і живіт.

Друга жінка отримала поранення в стегно, ще один чоловік — поранення в руку. Ще є одна поранена жінка, щодо травм — інформацію уточнюємо.

Також стало відомо, що стрільця військового спіймали, кажуть, він стояв на вахті. Коли йшов селом, то ще стріляв по автомобілях і будинках.

О 17.29 у поліції підтвердили, що є двоє загиблих і троє поранених.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.