20 Вересня, 2024 2:29 am

9 cерпня. Авіакатаcтрофа паcажирського лiтака, потpапила на Вiдео. Жaхливі наcлідки

Пасажирський літак, на борту якого перебували 62 людини, зазнав аварії в житловому районі одного з міст бразильського штату Сан-Паулу в п’ятницю.

Про це пишуть AP і Reuters із посиланням на представників авіакомпанії.

Авіакатастрофа в Сан-Паулу.

Авіакомпанія Voepass підтвердила у своїй заяві, що літак, який прямував у міжнародний аеропорт Сан-Паулу Гуарульос, розбився в місті Вінхедо з 58 пасажирами і 4 членами екіпажу на борту. У заяві не повідомляється, що стало причиною аварії.

На заході на півдні Бразилії президент країни Луїс Інасіу Лула да Сілва попросив присутніх встати і вшанувати пам’ять загиблих хвилиною мовчання. Він сказав, що, судячи з усього, всі пасажири і члени екіпажу загинули, не уточнивши, як було отримано цю інформацію.

Пожежники, військова поліція і служба цивільної оборони направили групи на місце аварії у Вінхедо. Влада оточила вхід у житловий район, де впав літак.

Бразильська телевізійна мережа GloboNews показала кадри з повітря, на яких видно, що район охоплений вогнем, а зі зруйнованого фюзеляжу літака валить дим. На додаткових кадрах, показаних GloboNews раніше, видно, як літак падає вертикально вниз, закручуючись по спіралі.

Як пізніше повідомило видання Reuters, усі 62 людини, які були на борту, загинули.

Міська влада Валіньоса, розташованого неподалік від Вінхедо, де сталася авіакатастрофа, повідомила, що постраждалих немає.

При цьому в місцевому комплексі було пошкоджено тільки один будинок, але ніхто з жителів не постраждав.

За даними сайту FlightRadar24, літак був зареєстрований як турбогвинтовий ATR 72-500.

ATR спільно належить Airbus та італійській аерокосмічній групі Leonardo.

https://youtu.be/nWxJH-oDuPo

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.